@import url("http://www.blogger.com/css/blog_controls.css"); @import url("http://www.blogger.com/dyn-css/authorization.css?blogID=13412170");

понеделник, февруари 09, 2009

КАЈМАКОТ ЦЕНЗУРИРА НЕИСТОМИСЛЕНИЦИ СО АДМИНИСТРАТОРОТ ГЛИША
До администраторот на КАЈМАКОТ ,
И после ќе ги нарекувате граѓаните на оваа држава Македоноиди,излезете од дупките и борете се со аргументи а не да цензурирате.Тоа е за вас демократија значи,блокирате профили,блокирате IP адреси,бришете коментари.Дали сте свесни дека направивте неколку кривични дела,дали сте свесни дека тоа што го правите никој во светот не го прави губитници едни.За ова ќе ви биде поднесена кривична пријава за нарушување на приватноста па да видиме кој е поголем демократ кога ќе ве има на телевизија.Уште сега го гледам насловот ,момците од кајмакот се новата ФАБРИКА во Македонија.Треба малце да поштувате и закон пред да почнете со вашите недоквакани игри.И...кажете што ви наредија.......БРИШИИИИИИИИИ....ама нема да може дерлиња едни.Заговарате демократија,европа и цивилизациски придобивки.Кај ви се аргументите да се борите бе Глиша........? Или од мали ве учеле мама и тато ако некој игра подобро од вас да му ја земете играчката и да цмиздрите.Мене лично два кориснички профила ми избришавте и ми ја блокиравте IP адресата за да не можам да се регистрирам повторно.Да објаснам зошто два кориснички профила ..Затоа што прво си помислив грешка мора да е за првиот и ќе се регистрирам со нов, кога Глиша од КАЈМАКОТ ми го блокираше и тој само за да си ја исполни целта да наметне теми кои него му се подобни непочитувајќи право на слободна дискусија.За ова треба да бидат известени сите организации од каде што влечете пари,сите организации и ваши пријатели каде што се претставувате како демократи и Европјани.Испливавте на површина како едни површни и шупливи предмети.Мислите дека ќе замолчите некој,не.......... се лажете дебатата продолжува.
П.С Уште примери и на други корисници на кајмакот кои се цензурирани и се избришани

Comments on "КАЈМАКОТ ЦЕНЗУРИРА НЕИСТОМИСЛЕНИЦИ СО АДМИНИСТРАТОРОТ ГЛИША"

 

post a comment