@import url("http://www.blogger.com/css/blog_controls.css"); @import url("http://www.blogger.com/dyn-css/authorization.css?blogID=13412170");

петок, јуни 26, 2009

Мајкл Џексон 1958-2009/ВО СЕЌАВАЊЕ

Мајкл Џексон најголемата ѕвезда во поп-културата ,легендата и најуспешниот уметник во последните 30 години почина вчера во неговиот дом во Лос Анџелес.Нема човек на планетава што барем еднаш не пробал скришно дома да го изигра "MOONWALK" .
Почивај во мир Мајкл.

Comments on "Мајкл Џексон 1958-2009/ВО СЕЌАВАЊЕ"

 

post a comment