@import url("http://www.blogger.com/css/blog_controls.css"); @import url("http://www.blogger.com/dyn-css/authorization.css?blogID=13412170");

четврток, јуни 25, 2009

Еднооки да преговараат за името

Епизодата на "Еднооки" од 21.06.2009
треба да му се пушти на Фуере,Рен,Шефер,Солана,Обама,Грците, на посебна проекција во Кино Рамстор и со "превод".Мислам дека после оваа епизода и тие ќе се засрамат што воопшто не тераат да преговараме за името.Во петнаесет минути кажаа се што треба да се каже на најоштар и најлуциден начин од сите претходни епизоди воопшто.
Еднооки да го режираат и следниот спот за Македонија на CNN.Оскар за "ЕДНООКИ"
Уживање.


Comments on "Еднооки да преговараат за името"

 

post a comment