@import url("http://www.blogger.com/css/blog_controls.css"); @import url("http://www.blogger.com/dyn-css/authorization.css?blogID=13412170");

среда, јули 08, 2009

ГУГЛ развива оперативен систем

Гугл работи на развивање и "лансирање" на нивен оригинален оперативен систем Google Chrome OS кој би се нашол во продажба на средината на 2010 година.
Со нетрпение!!!
Извор-GOOGLE BLOG

Comments on "ГУГЛ развива оперативен систем"

 

post a comment