@import url("http://www.blogger.com/css/blog_controls.css"); @import url("http://www.blogger.com/dyn-css/authorization.css?blogID=13412170");

понеделник, јули 20, 2009

ГУГЛ+Mесечината=GOOGLE MOON


Пред четириесет години на 20 Јули 1969 година космонаутите Neil Armstrong ,Michael Collins, и
Edwin “Buzz” Aldrin, Jr
со мисијата на NASA APOLLO 11 слетаа на месечината.Тоа беше првиот пат кога човекот стапна на друг свет надвор од планетата земја.
GOOGLE MOON ни овозможува да ја погледнеме и месечината одблиску како никогаш досега.

Comments on "ГУГЛ+Mесечината=GOOGLE MOON"

 

Anonymous Gorco said ... (3:00 претпладне, август 02, 2009) : 

http://moonrising-themovie.com/home.html

http://rapidshare.com/files/260540150/Moon_RisingAG.part1.rar
http://rapidshare.com/files/260540093/Moon_RisingAG.part2.rar
http://rapidshare.com/files/260538262/Moon_RisingAG.part3.rar

 

post a comment