@import url("http://www.blogger.com/css/blog_controls.css"); @import url("http://www.blogger.com/dyn-css/authorization.css?blogID=13412170");

недела, јануари 21, 2007

ПОЖАР.Жал ми е што морам да ја почнам 2007 со пост за овој немил настан на така убав и необично топол неделен ден.Во пожарот кој се случи утрово засекогаш исчезна стариот лик на "НАМА" ,нашата омилена продавница за "брканица" и губење време додека чекавме да дојде време за следната претстава во кино "Работнички" или пред да одиме на флипери.Епицентарот на чаршијата Ачикот место осамна во чад и пепел.Навистина тажна слика,која само ладно не потсети колку сме мали