@import url("http://www.blogger.com/css/blog_controls.css"); @import url("http://www.blogger.com/dyn-css/authorization.css?blogID=13412170");

петок, март 13, 2009

ЕУ дефинитивно ги симнува визите за Македонија!

Паѓаат сите тези на СДСМ и Фрчковски за изолација и дезинтеграција на Р.Македонија.Вчера го добија најголемиот шамар (море шамарчина)од ЕУ.
Конечно
ЕУ парламентарците
ја дадоа вистинската слика каде оди Македонија за сите оние што се сомневаа.Конечно нешто реално,објективно од вистински луѓе во вистинско време и од вистинско место,Европскиот Парламент вчера изгласа извештај со огромно мнозинство со кој му препорача на Советот на Европа да ги почне преговорите со Македонија за пристапување во ЕУ ,а напоредно со тоа да ги симне визите за сите граѓани на Р.Македонија за да можат да патуваат слободно и без виза во земјите на ЕУ до крајот на 2009 година ,а тоа е уште 9 месеци.