@import url("http://www.blogger.com/css/blog_controls.css"); @import url("http://www.blogger.com/dyn-css/authorization.css?blogID=13412170");

среда, март 12, 2008

Vlado Janevski e Plagijator


Конечно Владе фалшерот си ја откри маската,
кога че се сетам дека па глумеше лудило непојавувајчи се во медиуми
се намовнувам целиот.Владо Јаневски ПЛАГИЈАТОР на Годината.
Премиерот поради ова треба веднаш да го разреши од функцијата културен амбасадор во Хрватска.
Лузеру лузерski.
Линкови до записот :
Vlado Plagijatorot Vlado Plagijatorceto

Етикети: ,