@import url("http://www.blogger.com/css/blog_controls.css"); @import url("http://www.blogger.com/dyn-css/authorization.css?blogID=13412170");

четврток, февруари 23, 2006

ЕУ Билтен


Бидејчи сега е модерно да си европски ориентиран,а јас сум модерен ,еве го линкот каде може да го превземете
ултрамодерниот билтен на
Секторот за Европски Интеграциии
за месец Февруари каде можете и вие да го проследите
последниот крик на Европа

сабота, февруари 11, 2006

Електронски ДоговорБидејќи доста често како корисници на разни програми и интернет апликации се среќаваме со потпишување односно прифаќање на условите кои се запишани во електронските договори, самиот клик на accept дугмето за нас создава облигационен однос.Повеќето од нас не ги читаат условите или клаузулите со кои се определува начинот на користење на софтверот или електронската услуга.Javacool software нуди бесплатна програма со име EULAlyzer,кој во рок од неколку секунди го анализира договорот за лиценцирање и користење и ви овозможува детална листа на зборови и фрази на кои треба да обрнете внимание пред да го ставите вашиот е-потпис.Софтверот исто така може да ве предупреди на тоа дали некоја програма или online апликација прикажува Pop-up реклами, пренесува ваши лични податоци, или користи единствени идентификатори за да може да го следи вашето движење низ сајбер просторот.
Софтверот може слободно да го превземетe
ТУКА

четврток, февруари 09, 2006

ASTRAL PROJECTION ВО ПРИЛЕП СИТИБлагодарение на LOONMOON AkA Darkside
ASTRAL PROJECTION И ОФИЦИЈАЛНО НА 11 МАРТ ВО ПРИЛЕП.
ВЕ ЧЕКАМ СИТЕ НА ЖУРКА.

RESIDENT DARKSIDE / AP RECORDS 11 MART 2006
@DISKOTEKA "STUDIO 54" - PRILEP
START 22:00 H DO 06:00 H PLUS AFTER PARTY
ПРОВЕРЕТЕ САМИ АКО НЕ ВЕРУВАТЕ