@import url("http://www.blogger.com/css/blog_controls.css"); @import url("http://www.blogger.com/dyn-css/authorization.css?blogID=13412170");

петок, октомври 13, 2006

Казна и Злосторство


Оваа сторија ја сретнав кај Анти и по се изгледа дека ова не е ни одблиску вистина според изјавата на сајтот на урбани легенди ова е уште една превара од видот "Камени Мост" каде по којзнае кој пат нивниот Алах е злоупотребен и манипулиран за монетарни цели,во случајот овие фотографии циркулирале на интернет уште од 2004 во обид да се прикаже ете како исламот е злосторство врз цивилизацијата,но трикот на сликите се гледа ако убаво го забележите човекот на првата слика држи микрофон во рацете во обид да привлече повеќе луѓе за да го гледаат настапот на малото момче кое и покрај тоа што камион го прегазува тоа чудесно е неповредено.Малце е веројатно дека некој осуден на таква бескруполозна и ладнокрвна казна би ја уживал удобноста на кебенце под раката
Извор АНтиБлог